We mogen weer aan het werk!

De vakantie zit er weer op en het ‘echte’ leven kan weer beginnen! Ik ben zelf lerares, dus ik had een lekker lange vakantie zoals zoveel mensen in het onderwijs. Heerlijk even bijkomen. Ik ben zelf 2 keer op vakantie geweest. 1 keer in eigen land op de camping en nog 2 weekjes in het buitenland even lekker genieten van de zon. Allemaal erg leuk natuurlijk, maar ik merk wel dat het na zo’n lange periode relaxen toch wel lastig is om weer in het ritme te komen. Je zit gewoon in een heel andere flow. Nu ben ik weer op school tussen de kindjes en het is dus echt even wennen.

Maar goed, het is niet alleen maar lol natuurlijk er moet ook gewerkt worden. En in vergelijking met een groot deel van de rest van Nederland, valt het allemaal wel mee met mij. De meeste mensen hebben veel minder vakantiedagen. Ik wens iedereen in ieder geval een heel prettige werkweek toe en tot snel op mijn blog! Ik kwam onderstaande video tegen, toch wel grappig en die wilde ik even met je delen.